VIRTUELE DONDERDAG

Je zult het vast herkennen: het is weer donderdag, dus vanochtend dacht je al: “Vanaovend gaon ik nao d’n Berg”. Helaas gaat dat op dit moment niet. Wegens de uitbraak van het COVID-19-virus zijn helaas alle activiteiten afgelast.

De laatste week dat je op de donderdag thuis moet trainen… Vanaf volgende week kunnen we de grasmat aan de Postweg weer op! Eindelijk weer ‘4×1 minuut’ met Hay of het circuit met Gary. Het heeft even geduurd, maar daar gaan we weer. Binnenkort volgt er een protocol met betrekking tot de trainingen. Dus voor deze week nog even aan de slag in de bossen, op de weg of in de achtertuin. Veel plezier!

20:00 - TRAINEN

De laatste virtuele training, aangezien we vanaf volgende week meer mogen trainen op het veld. De training van deze week stimuleert het uithoudingsvermogen van je spieren. Zet ‘m op!

  • Doe een eigen warming-up van ongeveer 10 minuten. Zorg ervoor dat je spieren goed warm zijn!
  • Jog op rustig tempo 4×1 minuut als verlenging van je warming-up (voorbereiding op volgende week).
  • Ren op normaal tempo 6×5 minuten. Probeer elke sessie van 5 minuten iets sneller te rennen dan de sessie ervoor.
  • Zorg voor een goede cooling-down van zo’n 5/10 minuten.

Het is tijd voor een welverdiende douche!

21:30 - SPELREGELTRAINING

Welcome to your Virtuele donderdag 28 mei

22:00 - DE DERDE HELFT

Tijd voor een beloning! Je hebt keihard getraind en dat mag je vieren! Pak een hapje en een drankje, plof neer op de bank en relax. Je kunt nog net de laatste minuten meepikken van Stuttgart-HSV in de Tweede Bundesliga. Gelukkig is er weer voetbal op de televisie.. De herhalingen van al die series beginnen onderhand ook te vervelen…

23:00 - EINDE AVOND

Bedankt voor je komst naar het virtuele Huize Unicum. Volgende week staan we weer voor je klaar in het echte Huize Unicum voor de training. De spelregeltraining blijft digitaal. Tot volgende week!