Voorbereiding DK Spelregels van start!

De spelregelteams van de Scheidsrechtersvereniging Venlo en Omstreken (SVO) startten afgelopen week met hun voorbereiding op het COVS DK Spelregels 2024. Zo is het team optimaal voorbereid op het DK van vrijdag 12 april. De training vond plaats in Huize Unicum. De deelnemers voerden interessante discussies over de kleine lettertjes uit het spelregelboek. Dit gebeurde aan de hand van de verschillende ronden uit het kampioenschap. Zo kwamen er onder andere schriftelijke vragen, beeldvragen en quizvragen voorbij.

Komende woensdag (27 maart) vindt de volgende training plaats. Ook op woensdag 3 april oefent het spelregelteam. De aanvangstijd is steeds 19:30 uur. Geïnteresseerden zijn van harte welkom. Dus wil je ook weten hoe het spelregelteam traint? Of wil je graag meer weten over de spelregels? Kom dan gerust naar de training. De koffie en thee staan voor je klaar.

Ger Heijligers 25 jaar lid!

Ger Heijligers 25 jaar lid!

Tijdens de pauze van het Paas kienen werd Ger Heijligers en zijn Maurice, door voorzitter Sander Huijs naar voren geroepen om te worden gehuldigd ter gelegenheid van het 25 jarig lidmaatschap.
Ger heeft een mooie loopbaan gekend als scheidsrechter die leuke en top wedstrijden heeft mogen fluiten. Daarnaast is Ger ruim 14.5 jaar voorzitter geweest van onze vereniging wat hij deed op een eigenzinnige manier. De uitnodiging van Donald Trump tijdens de openingsavond van 2017 kwam als een verrassing en heeft de media gehaald.
Ger doet ook graag mee aan activiteiten. Zo organiseert hij altijd de mistery guest op de Nieuwjaar instuif, doet hij met regelmaat mee met trainingen op de donderdagavond en is een keer winnaar van de BitterBallenPubQuiz geweest.

Ger: Van harte proficiat met dit jubileum!

Aanstellingen leden SVO Venlo week 11

Aanstellingen leden SVO Venlo week 10

Cursus verenigingsscheidsrechter

Maandag 11 maart 2024 starten we met de eerste cursusavond van de opleiding tot verenigingsscheidsrechter. 

Doel van de cursus is om verenigingsscheidsrechters op te leiden tot gediplomeerd scheidsrechter. Tijdens de 4 avonden durende cursus leert een scheidsrechter de basis van het fluiten, leert hij/zij om te gaan met verschillende spelsituaties en komt hij/zij in contact met andere scheidsrechters, zodat er een kennisoverdracht ontstaat. Een KNVB-docent, vaak een (oud-)scheidsrechter die op hoog niveau gefloten heeft, neemt de cursisten mee in hun ontdekkingstocht om een betere scheidsrechter te worden. Als vereniging profiteer je hiervan, des te meer gediplomeerde scheidsrechters, des te hoger de kwaliteit van je arbitrage tijdens thuiswedstrijden en des te minder incidenten op de velden. Als gevolg van de landelijke afspraken in het Sportakkoord 2.0, kunnen we deze cursus gratis aanbieden aan scheidsrechters in de regio! Meer informatie over de cursus via deze link.
De cursus zal maandag om 19:00 uur in Huize Unicum (Leutherweg 188 in Venlo) starten. Overige cursusdata zijn maandag 8 april, maandag 27 mei en maandag 17 juni.
Als er binnen jullie vereniging nog mensen enthousiast zijn om deel te nemen aan deze cursus, laat het zo snel mogelijk weten!
Neem daarvoor contact op via voorzitter@svovenlo.nl

Aanstellingen leden SVO Venlo week 9

Aanstellingen leden SVO Venlo week 8

Aanstellingen leden SVO Venlo week 7

Aanstellingen leden SVO Venlo week 6

Aanstellingen leden SVO Venlo week 5