Beschermd: Videoreportage WvdS 2022

Deze inhoud is beschermd met een wachtwoord. Vul hieronder het wachtwoord in om het te bekijken:

Geslaagde technische avond met Kevin Puts!

Op donderdagavond 6 oktober bundelden Scheidsrechtersvereniging Venlo en Omstreken (SVO) en Scheidsrechtersvereniging Roermond hun krachten. In het kader van de Week van de Scheidsrechter (1 tot en met 9 oktober 2022) stond een heuse technische avond op de planning. Op deze manier spraken de verenigingen waardering uit voor de inzet van hun leden. Het programma bestond uit twee delen: een training en een presentatie door Kevin Puts, scheidsrechter in het betaald voetbal. Dit artikel blikt kort terug op deze avond.

Om half acht startten zo’n vijftien deelnemers aan een training onder leiding van trainers Gary van der Steur en Steve Janssen. Na een gezamenlijke warming-up en een sprintoefening, werd de groep in tweeën gedeeld. Beide groepen gingen aan de slag op een eigen parcours. Na een klein kwartier wisselden de groepen van parcours. Zo werden zowel uithoudingsvermogen (duur) als snelheid (interval) getraind. Het was een pittige training, maar alle deelnemers bleven zich inzetten op hun eigen niveau. Absoluut een compliment waard! Na afloop konden de deelnemers genieten van een heerlijke smoothie. Dit was een smakelijk gebaar van onze vrienden van Vriendenclub Unicum. Heel erg bedankt!

Om negen uur werd het programma hervat met een presentatie door gastspreker Kevin Puts. Kevin is sinds dit seizoen scheidsrechter in de masterclass van het betaald voetbal. Onder het genot van een hapje en een drankje luisteren zo’n vijfentwintig aanwezigen naar de presentatie van Kevin. Hij wist de zaal te boeien met interessante fragmenten uit het amateurvoetbal. Zo stond hij stil bij herkenbare situaties op het gebied van wedstrijdmanagement, het verkopen van beslissingen en lichaamstaal. Er was regelmatig voer voor discussie in de zaal. Een teken dat de beelden herkenning opriepen! We bedanken Kevin voor zijn komst en zien hem graag nog eens terug in Huize Unicum!

Aan het einde van de avond werden de aanwezigen verrast met een setje SVO-kaarten, bestaande uit een gele en een rode kaart. Deze kaarten zijn gerealiseerd in samenwerking met Refshop. Een klein gebaar waarmee we onze waardering uitspreken voor onze leden. Al met al kijken we terug op een geslaagde avond. We bedanken de Scheidsrechtersvereniging Roermond voor de prettige samenwerking. Ook een woord van dank aan de organisatoren en de vrijwilligers van de SVO. Zo hebben alle betrokkenen bijgedragen aan een mooi evenement.

SVO verrast leden met gele en rode kaart

Van 1 tot en met 9 oktober 2022 is de Week van de Scheidsrechter. Om haar leden in het zonnetje te zetten, presenteert de Scheidsrechtersvereniging Venlo en Omstreken de SVO-kaartenset. Dit is een gele en een rode kaart voorzien van het logo van de SVO (voorzijde) en de COVS (achterzijde). Onze actieve leden kunnen hiermee de velden op en bovendien is het een mooie aanvulling op de SVO-merchandise. De kaartensets zijn uitgedeeld op de technische avond met Kevin Puts op 6 oktober jongstleden.

De kaartensets zijn ontwikkeld in samenwerking met Refshop.nl. We bedanken deze firma voor de samenwerking!

Mocht je niet aanwezig zijn geweest op de technische avond, dan kun je jouw kaartenset ophalen in Huize Unicum. Meld je even bij één van de bestuursleden en het wordt geregeld.

WvdS 2022: technische avond met Kevin Puts!

Van 1 tot en met 9 oktober 2022 is de Week van de Scheidsrechter. Dit is een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat.

Samen met de Scheidsrechtersvereniging Roermond organiseert de Scheidsrechtersvereniging Venlo en Omstreken daarom een technische avond. Deze avond zal bestaan uit een gezamenlijke training en een presentatie door Betaald Voetbal-scheidsrechter Kevin Puts. Iedereen is welkom: actieve leden, niet-actieve leden, bondsofficials, verenigingsscheidsrechter en andere geïnteresseerden. Zet donderdag 6 oktober 2022 daarom in de agenda! Onderstaand zie je het programma voor deze avond:

PROGRAMMA
19:00 uur Clubgebouw en kleedruimtes geopend
19:30 uur Aanvang training
20:30 uur Einde training; douchen en omkleden
21:00 uur Aanvang presentatie Kevin Puts
22:00 uur Einde programma; tijd voor een hapje en drankje

De avond wordt gehouden in het clubgebouw van de SVO, Huize Unicum. Het adres is Leutherweg 188 in Venlo.

Spelregelposter 22/23

Onze nieuwe spelregelposter van het seizoen 22/23 is beschikbaar! Deze is vanaf vandaag mee te nemen vanuit ons clubhuis, maar kan ook via deze link gedownload worden.

 

Heb jij suggesties of ideeën voor de poster van de tweede seizoenshelft? Geef dit dan aan bij iemand van de Commissie Verbetering Arbitrage, zodat we dit mee kunnen nemen bij het samenstellen van de nieuwe poster.

 

Nieuwe winnaar editie 2022 Jeu de Boules!

Op donderdag 21 juli heeft onder regenachtige omstandigheden de finale van de Jeu de Boules competitie 2022 plaatsgevonden.
In een spannende strijd kwam op verrassende wijze een winnaar uit de strijd!

 

Finalisten Koen, Nico, Ben en Jan maakte er een spannende en sportieve strijd van. Ondanks dat het protocol voorschreef dat bij gelijke stand  in het aantal wedstrijdpunten, het aantal gescoorde punten in de verloren wedstrijden doorslag zouden geven, besloten Jan en Koen welke beide 2 van de 3 finalewedstrijden hadden gewonnen een beslissingswedstrijd te spelen voor de winst.
Uiteindelijk wist Jan deze beslissingswedstrijd te winnen en werd daarmee Jeu de Boules kampioen 2022, welke uit handen van vice-voorzitter John Ruinard de wisselbeker uitgereikt kreeg.

Naast deze spannende finale ook een dankwoord aan alle overige deelnemers van de competitie. Dat de strijd hevig was tot het einde bleek wel uit de wedstrijd die Theo Hoeben en Gary van der Steur voorafgaand aan de finale speelden om te bepalen wie 10e en 11e werd gezien zij in de reguliere competitie een gelijk aantal punten bij elkaar hadden gespeeld.

Uiteraard zou deze finale-avond niet compleet zijn zonder aankleding en werd er door de SOC een Frans buffet geregeld.

Zo is wederom een Jeu de Boules competitie afgesloten en hopelijk zijn er in 2023 weer een grote groep deelnemers.

 

Eindstand;

 1. Jan Vermeer
 2. Koen Lenssen
 3. Ben van Baal
 4. Nico Slavenburg
 5. Wim Peijnenburg & Hay Bos
 6.  –
 7. Piet Hendricks & Huub Lankreijer
 8.  –
 9. Carlo Jacobs
 10. Theo Hoeben
 11. Gary van der Steur
 12. Louis Saris

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De finalisten 2022, vlnr; Koen Lenssen, Ben van Baal, Nico Slavenburg & Jan Vermeer

Sluitingsmiddag/avond

Op zaterdagmiddag 2 juli j.l. hebben we een meer dan geslaagd wandeltocht gehad voor de hele familie. Onderweg was er een versnapering drank en een banaan Er hebben 40 personen meegelopen en die kregen allemaal een lot nummer waar ze in de tombola iets konden winnen. Voor iedereen was een kleine of grote prijs gewonnen. Als afsluiting was er voor iedereen friet en snacks. Het was lekker weer en meer dan 50 personen hebben nog lang genoten van een glaasje drank. . Onze dank gaat uit naar de organisatoren en het bediend personeel.. Het was een geslaagde avond. Tevens hebben we die avond nog enkele leden voor VC Unicum erbij gekregen

Venlo/Helmond pakt 4e plaats op NK veldvoetbal

Zaterdag 25 juni togen Mark Eggen, Geert Cox, Steve Janssen en Sander Huijs samen met 9 Helmondenaren naar Beuningen om deel te nemen aan het NK veldvoetbal. Na het toernooi in 2019 gewonnen te hebben, hadden er toch wel wat personele wijzigingen plaatsgevonden in het team. De verwachtingen waren niet heel hoog; sterker nog, na 2 wedstrijden was er pas 1 punt behaald. De laatste groepswedstrijd werd in winst omgezet, waardoor een plek in de kwartfinale tegen Amsterdam veilig werd gesteld. In een gelijkopgaande wedstrijd werd het 0-0, waarna Venlo/Helmond de penalty’s beter nam. In de halve finale namen we het op tegen De Mijnstreek. Ook hier bleef de brilstand op het bord staan, waarna we de penalty’s verloren. Ook de wedstrijd om de 3e plek werd na penalty’s verloren van Enschede. Al met al een geslaagde middag (meedoen is belangrijker dan winnen). Nijmegen bedankt voor de puike organisatie en tot volgend jaar in Amsterdam!

Ger Heijligers wint pubquiz!

De laatste pubquiz van het seizoen 2022/23 is gewonnen door Ger Heijligers! Nadat de training was afgelopen was iedereen zich snel gaan voorbereiden voor de pubquiz. Voor de laatste keer dit seizoen was de cadeaubon gesponsord door Cafetaria van Lier te winnen!

Lang ging het deze keer gelijk op, vooral na de eerste ronde zat alles nog dicht bij elkaar. Van de actualiteiten wist iedereen veel! Hierna volgde de ronde geschiedenis waar sommige wat meer moeite mee hadden, maar dat werd dan weer in de ronde 3 (ICT) recht getrokken. Het kwam dus allemaal aan op de laatste ronde. Deze ronde met vragen over kunst & literatuur werd door niemand foutloos gemaakt.

Uiteindelijk wist Ger Heijligers in deze ronde 6/7 punten te scoren, wat genoeg was voor de overwinning! Met 26 punten was hij de beste deze avond. Hij werd gevolgd door Steve Janssen en Nico Slavenburg, die beide 24 punten wiste te behalen! Ook Gary van der Steur en Hay Bos wisten de top 5 te halen, beide deelnemers behaalde 23 punten.

 

 

Fellowmind nieuwe sponsor SVO Venlo!

Fellowmind is een innovatieve businesspartner die bedrijven binnen uiteenlopende branches toekomstbestendig maakt. Fellowmind streeft er hierbij naar om betekenisvolle verbindingen te creëren. Dit doen ze door ervoor te zorgen dat mensen op een prettige manier met technologie kunnen werken en dat technologie vóór hen werkt.

 

Bij Fellowmind zijn ze altijd op zoek naar mensen die zich herkennen in deze visie en die graag hieraan bij willen dragen. Heb jij een sprankelende persoonlijkheid, talent en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan ook eens een kijkje op de website; www.fellowmind.nl.

 

Met dank aan Yvo Bloemen zijn wij in contact gekomen met Fellowmind. Hij heeft zijn werkgever bereid gevonden dat ze onze SVO Venlo willen sponsoren. Hierdoor hebben wij een mooie sponsor, gevestigd met een kantoor aan Venlo, aan ons weten te binden voor 3 jaar. Ken jij zelf een bedrijf, of misschien wel het bedrijf waar jij voor werkt, die eventueel sponsor kan worden van de SVO Venlo? Neem dan contact op met iemand van sponsoring, dan kunnen we samen overleggen hoe we dit het beste aan kunnen pakken.