We gaan weer trainen!

Mark Rutte en Ernst Kuipers kwamen afgelopen vrijdag tijdens de persconferentie met het goede nieuws dat er voor de sport het een en ander wordt versoepeld. Dat betekent voor de SVO het volgende:

  • Vanaf donderdag 20 januari starten we weer met trainen. Aanvang van de training is om 20:00 uur.
  • Ons clubhuis is deels geopend. De kleedkamer en de toiletten zijn wél geopend, onze horeca nog niet.
  • Als je ons clubhuis wilt betreden verwachten we dat je een geldig coronatoegangsbewijs bij je hebt. Verder is iedereen verplicht om in het clubhuis een mondkapje te dragen.

Tot donderdag!

2022

Fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2022!

Fijne feestdagen en een gezond en gezond 2022!

Corona-update

Bericht van het bestuur:

Als gevolg van de aangescherpte maatregelen die nu ook een restrictie m.b.t. groepsgroottes oplegt, heeft het bestuur besloten per direct de trainingen af te gelasten.

Tevens zijn alle activiteiten tot ten minste 14 januari afgelast.

Hoewel wij ons beseffen dat dit geen prettig nieuws is, hopen wij op ieders begrip.

 

Het bestuur

Theo Krijn sponsort Steam Blaster

Na de eerdere gulle geste van Ben van Baal, heeft ook Theo Krijn een mooi geschenk aan onze vereniging gesponsord. De leden van de clubhuiscommissie hebben de noodzaak van goed poetsmateriaal ingezien. Theo heeft daarom besloten om een spiksplinternieuwe Steam Blaster te sponsoren aan de SVO. Op deze manier beschikt de vereniging over nog meer middelen om het clubhuis, Huize Unicum, schoon te houden. Theo, bedankt!

Fijne pakjesavond!

Het is zondag 5 december. Dat betekent natuurlijk maar één ding: pakjesavond! De SVO wenst haar leden en hun families een gezellige pakjesavond met leuke cadeautjes toe.

Corona-update

De afgelopen week is er wederom een covid-19 persconferentie geweest, waarbij nieuwe maatregelen zijn gepresenteerd die van invloed zijn op onze vereniging. Deze maatregelen hebben zowel impact op het trainen als op de openingstijden van ons huize Unicum.

De komende donderdagen, tot en met minimaal donderdag 16 december, is het wegens de maatregelen van de overheid niet mogelijk om op te trainen op de velden van Venlosche Boys. Ons clubhuis mocht al niet open zijn op de donderdagavond, deze maatregel is ook nog steeds van toepassing.

Als alternatief willen wij daarom ons clubhuis tijdelijk openen op zondagen. Om te beginnen op zondag 12 en zondag 19 december. Ons clubhuis is op deze dagen geopend van 10.00 tot 15.00 uur. Van 11.00 tot 12.00 uur zal er ook getraind worden. Het zou hierbij fijn zijn om een inschatting te kunnen maken van het aantal trainende leden. Aanmelden is niet verplicht, maar mocht je al zeker weten dat je komt trainen, dan kan dit per mail doorgegeven worden aan Hay Bos (hay.bos@svovenlo.nl).

Alle activiteiten die tot en met zaterdag 18 december op de planning staan, gaan niet door. Denk hierbij aan het kerstkienen. De Nico Slavenburg Trofee zal wel online plaatsvinden, hierover zal de Commissie Verbetering Arbitrage jullie apart informeren. Over de snertloop en de nieuwjaarsinstuif hebben we op dit moment geen beslissing genomen. Wij hopen dat
wij jullie hierover in de komende weken meer duidelijkheid kunnen geven.

Uiteraard verwachten we dat iedereen die op zondag ons clubhuis of een training bezoekt, zich nog wel houdt aan de basismaatregelen met betrekking tot het covid-19 virus. Mocht je klachten hebben die gerelateerd zijn aan het covid-19 virus, dan dien je thuis te blijven. Mochten er onduidelijkheden of vragen zijn, dan kunnen jullie altijd met een van de
bestuursleden contact opnemen.

Samengevat is ons clubhuis dus op zondag 12 en zondag 19 december geopend van 10.00 tot 15.00 uur. Trainen is hierbij mogelijk van 11.00 tot 12.00 uur. Uiteraard wel met inachtneming van de geldende covid-19 regels.

Hopelijk zien we elkaar binnenkort in goede gezondheid, in ons mooie Huize Unicum,

Met sportieve groet,
Bestuur SVO

Aanstellingen SVO 27 en 28 november

Ook dit weekend zijn er weer vele leden op de velden te vinden. Zie onderstaand overzicht. Veel succes allemaal!

 

Aanstellingen SVO 20 t/m 23 november

Op de stille velden zullen de komende paar dagen de volgende leden actief zijn. Veel succes gewenst!

Corona-update

Afgelopen vrijdag heeft het kabinet nieuwe covid-19 maatregelen aangekondigd. Tijdens de persconferentie is aangegeven dat er onder andere nieuwe maatregelen zijn voor het sporten en voor de horeca, waar ons clubhuis onder valt.

Het (buiten) trainen mag gelukkig wel door gaan, op dezelfde manier als we het op dit moment invullen. Ook mogen we de kleedlokalen, doucheruimtes en sanitaire voorzieningen openhouden. Wel is iedereen die een van deze binnen ruimtes betreedt, verplicht om in het bezit te zijn van een geldige QR-code. Verder is het trainingsveld alleen toegankelijk voor degenen die trainen en onze trainers. Toeschouwers zijn helaas niet meer toegestaan.

Voor het horecagedeelte van ons clubhuis, gelden de regels dat deze maar tot 20.00 uur open mag blijven. Hierop hebben wij besloten, dat dit gedeelte van ons Huize Unicum gesloten zal blijven op de donderdagavond. Alleen de delen van ons clubhuis die nodig zijn voor degenen die trainen, zullen geopend zijn.

Op dit moment zijn de regels aangekondigd tot en met 4 december. We volgen het overheidsbeleid, wat betekent dat we nog niet aan kunnen geven wat de gevolgen gaan zijn voor de activiteiten die na 4 december gepland staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het kerstkienen en de snertloop. Wel is het zeker dat de pubquiz van donderdag 18 november en de vierde man live van 25 november niet doorgaan. Houd ook onze site in de gaten, voor eventueel het laatste nieuws rondom de activiteiten.

Uiteraard verwachten we dat iedereen die aanwezig is op de training zich nog wel houdt aan de basismaatregelen met betrekking tot het covid-19 virus. Mocht je klachten hebben die gerelateerd zijn aan het covid-19 virus, dan dien je thuis te blijven.

Mochten er onduidelijkheden of vragen zijn, dan kunnen jullie altijd met een van de
bestuursleden contact opnemen.

Hopelijk zien we elkaar binnenkort in goede gezondheid, in ons mooie Huize Unicum,

Met sportieve groet,

Bestuur SVO