In gesprek met: Margo Geurts

 

Margo komt oêt Hôrs (Horst) en is geboren in 2003.
Zij studeert sportkunde een heel brede opleiding met van alles wat met vitaliteit en bewegen te maken heeft, denk hier o.a. aan leefstijl coaching, sportlessen en sportmarketing. Daarvoor heeft ze zelfs gestudeerd aan de Universiteit of Northwestern in Lima Ohio Verenigde Staten. Margo is echt een bezig bijtje ze heeft gevoetbald in de jeugd van Wittenhorst en bij UNOH in Lima Ohio toen ze net 17 jaar was werd ze gevraagd om verenigingsscheidsrechter te worden bij Wittenhorst, dat was dan ook het begin van haar scheidsrechter carrière ze is altijd met voetbal bezig. Margo is bij jong Nederland en waterpolo, bij de zwemclub doet ze pr. en sponsorcommissie, bij Wittenhorst is ze jeugd coördinator jongens onder 8 en trainer begeleidster en dat word het komende jaar voor jongens onder 10. Margo werd scheidsrechter bij de KNVB, haar eerste wedstrijd bij de senioren Blerick 2 werd ook de minst leuke tot nu toe maar daardoor wel een leerzame, ze was zelf niet zo goed bezig en daardoor kreeg ze steeds maar commentaar, al doende leert men vond ze. Een heel leuke was de 1e wedstrijd van een standaard team bij GFC33 Grubbenvorst hier kreeg ze zeer positief commentaar en het leuke was ook daar speelde ook nog eens een paar klasgenoten van haar mee. Op de vraag Margo wat wil je bereiken op het gebied van het scheidsrechter zijn, is het antwoord duidelijk indien mogelijk de eredivisie van de vrouwen. Margo heeft nog meer hobby’s zoals mountainbiken en ook nog eens 4x in de week naar de sportschool. Op de vraag Margo heb je nog vrije tijd kwam het antwoord sport is mijn vrije tijd en met vrienden en vriendinnen lekker veel hangen en kletsen. Margo vindt de SVO een heel mooie thuishaven voor scheidsrechters waar je leuk kunt samen zijn en daarom is ze ook toegetreden in het nieuwe bestuur als secretaris. Uit dit verhaal blijkt dat Margo een jonge vrouw is met zeer veel energie wat altijd goed is voor onze vereniging.

Tijdens dit schrijven krijgt Margo van de KNVB te horen dat ze gepromoveerd is, proficiat Margo!

Clubscheidsrechtersavond met Robin Hensgens

Binnenkort start de voorbereiding op het nieuwe seizoen weer. De Scheidsrechtersvereniging Venlo en Omstreken (SVO) vindt het belangrijk dat ook alle clubscheidsrechters klaar zijn voor seizoen 2024/’25. Daarom organiseren we op dinsdag 3 september 2024 een clubscheidsrechtersavond. Deze avond vindt plaats in het clubhuis van de SVO (Leutherweg 188 in Venlo). Aanmelden doe je hier. Onderstaand vind je het programma en meer informatie.


Programma

We hebben een mooi programma samengesteld. De avond start met een training op de velden van Venlosche Boys. Dus neem je sportoutfit en voetbalschoenen mee. Iedereen kan tijdens deze training op zijn of haar eigen niveau sporten. Altijd al eens voor het VAR-scherm willen staan? Dan is dit je kans! Want we combineren loopvormen met het beoordelen van wedstrijdsituaties. Het doel is om zoveel mogelijk juiste beslissingen te nemen. Na de training is er ruimte om te douchen of om te kleden. Vergeet daarom je douchespullen niet. Het tweede deel van de avond bestaat uit een lezing. Robin Hensgens, scheidsrechter in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie, vertelt je alles over het volgen en positie kiezen tijdens de wedstrijd. Na afloop is er gelegenheid voor een drankje.

Programma
19:00 uur Inloop (en omkleden)
19:30 uur Training met beelden
20:30 uur Douchen / omkleden
21:00 uur Presentatie Robin Hensgens
22:00 uur Napraten met een drankje

Aanmelden
Ben je enthousiast? En neem je deel aan deze avond (of aan één van de onderdelen)? Meld je dan hier aan of scan de QR-code op de poster. Hopelijk tot 3 september in Huize Unicum!

 

Sander Huijs gediplomeerd docent arbitrage KNVB

Sander Huijs heeft op 7 juni 2024 met succes de docentenopleiding arbitrage van de KNVB afgerond. Sander volgde de opleiding met veel enthousiasme en behaalde uitstekende resultaten.
Hij is vastberaden om zijn kennis en vaardigheden in te zetten om de volgende generatie scheidsrechters te inspireren en te begeleiden. Hij is ervan overtuigd dat een goede scheidsrechter een cruciale rol speelt in het plezier en de sportiviteit van een voetbalwedstrijd.
Met zijn enthousiasme, gedrevenheid en gedegen opleiding is Sander klaar om een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de scheidsrechters.

Gary van der Steur bood namens de VC Unicum een bloemetje aan.

We feliciteren Sander met het behalen van zijn diploma en wensen hem veel succes als KNVB docent!

Aanstellingen leden SVO Venlo week 24

Aanstellingen leden SVO Venlo week 23

Aanstellingen-beta

This page is under construction. All data is fictive!

No events Found. Please add Some events to your calendar.

 

Aanstellingen leden SVO Venlo week 22

Jos Geijbels Scheidsrechter van Verdienste

Wat een mooie mijlpaal voor Jos Geijbels!
Jos is op 13 april j.l. in Sittard gehuldigd als Scheidsrechter van Verdienste in het zaalvoetbal.

Wij feliciteren Jos met de onderscheiding van Scheidsrechter van Verdienste van de KNVB. Deze erkenning is meer dan verdiend, gezien de jarenlange toewijding en inzet als scheidsrechter binnen het zaalvoetbal.

We zijn enorm trots en hopen dat je nog vele mooie wedstrijden mag leiden!

Bestuur SVO Venlo

Aanstellingen leden SVO Venlo week 21

Aanstellingen leden SVO Venlo week 20