De scheidsrechtersvereniging Venlo e.o. is een club mensen die elke donderdagavond bijeen komt om samen een conditietraining te doen onder leiding van een gecertificeerde trainer. De club kenmerkt zich door een open, toegankelijke en gemoedelijke sfeer, waarin iedereen zijn ei kwijt kan.

Buiten de trainingen organiseert de club ook ontspanningsactiviteiten zoals een jaarlijkse snertloop, 2x per jaar kienen, een nieuwjaarsinstuif inclusief de Mystery Guest en een spetterende openingsavond. Ook neemt de vereniging deel aan tal van activiteiten zoals het veld- en zaalvoetbalkampioenschap voor voetballende scheidsrechters en de spelregelkampioenschappen.

In ons maandelijkse bulletin worden de leden op de hoogte gehouden van alle ins en outs van onze vereniging. Binnen onze vereniging lopen tal van opgeleide begeleiders rond, waardoor er vrijwel altijd iemand beschikbaar is om te begeleiden in het weekend. Bovenal is de SVO een vereniging die de belangen van scheidsrechters behartigd. Voor slechts 42,50* euro per jaar kun je lid worden van de SVO.

* Dit bedrag is inclusief  2,50 korting bij automatische incasso.

Indien u meer wilt weten over onze vereniging, vraag dan gerust nadere informatie of bezoek eens geheel vrijblijvend een van onze clubavonden. Onze clubavonden zijn op de donderdagavond en beginnen om 20.00 uur met een training. Gelegenheid tot omkleden is er vanaf 19.30 uur in ons clubhuis. Na afloop is er in dit clubhuis de gelegenheid tot gezellig samenzijn onder het genot van een drankje en/of hapje.

Bent u al overtuigd en wilt u zich aanmelden als lid? Vul dan het inschrijfformulier in. Indien u nog vragen over de vereniging heeft, dan kunt u contact opnemen met onze secretaris.


Aanmeldformulier SVO Venlo
Privacyverklaring SVO Venlo
Toestemmingverklaring SVO Venlo