Huub Lankreijer winnaar pubquiz

Afgelopen donderdag was het dan eindelijk zover, de eerste pubquiz van 2022 was een feit. Gelukkig was het ook weer mogelijk om deze editie plaats te laten vinden in ons Huize Unicum. Na een aantal spannende ronden, met zelfs een barragevraag, was het uiteindelijk Huub Lankreijer die deze editie wist te winnen!

Nadat alle ronden hadden plaatsgevonden, waren het zowel Martijn Janssen als Huub Lankreijer die 25 punten hadden gescoord. Zij waren nadat de 4  ronden, actualiteiten, geschiedenis, Pasen en sport hadden plaatsgevonden samen het beste. Opvallend was dat Huub in alle 4 de ronden 5 punten wist te scoren. Martijn was vooral goed in de artisticiteiten ronde, maar liet wat punten liggen bij de geschiedenis. De top 3 werd verder gecompleteerd door Hay Bos, die 1 punt meer wist te halen dan Jan Vermeer.

Opvallend was dat deze keer geen een speler foutloos is gebleven in een ronden. Wel wisten Martijn Janssen, Jan Vermeer en Hay Bos in een ronde 6 van de 7 vragen goed te beantwoorden.

Op donderdag 23 juni staat de volgende editie van de pubquiz op het programma. Hopelijk zien we jullie dan allemaal in Huize Unicum. Aanvang van de quiz is 21:30 uur en deze duurt ongeveer 45 minuten.