Geslaagde online pubquiz

De eerste editie van onze online bitterballen pubquiz is gewonnen door Pieter-Jan Janssen! Daar waar de fysieke activiteiten niet door kunnen gaan, hebben wij ervoor gekozen om via een online pubquiz toch een gezellige avond aan te bieden.

De avond begon met een paar opstartproblemen, maar doordat iedereen tijdig aanwezig was konden we vrij snel beginnen. Alle 15 deelnemers begonnen met het maken van de vragen. Verdeeld over 6 categorieën was het spannend wie deze eerste editie ging winnen.

Tot aan de pauze ging het vrij gelijk op en was het spannend. Pieter-Jan wist echter in de laatste ronde voor de pauze foutloos te blijven, waardoor hij met een nipte voorsprong de rust in ging.

Direct na de pauze was het Nico Slavenburg met een knappe prestatie. Hij wist als enige de ronde over de SVO foutloos te beantwoorden!

Toen ook de laatste ronde was geweest, was het spannend wie er had gewonnen. Uiteindelijk was Pieter-Jan gelukt om ook na het laatste fluitsignaal nog aan kop te staan! Hij werd gevolgd door 3 personen op de 2e plaats: Daphne Vermeulen, Koen Lenssen en Piet Philipsen.