Fellowmind nieuwe sponsor SVO Venlo!

Fellowmind is een innovatieve businesspartner die bedrijven binnen uiteenlopende branches toekomstbestendig maakt. Fellowmind streeft er hierbij naar om betekenisvolle verbindingen te creëren. Dit doen ze door ervoor te zorgen dat mensen op een prettige manier met technologie kunnen werken en dat technologie vóór hen werkt.

 

Bij Fellowmind zijn ze altijd op zoek naar mensen die zich herkennen in deze visie en die graag hieraan bij willen dragen. Heb jij een sprankelende persoonlijkheid, talent en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan ook eens een kijkje op de website; www.fellowmind.nl.

 

Met dank aan Yvo Bloemen zijn wij in contact gekomen met Fellowmind. Hij heeft zijn werkgever bereid gevonden dat ze onze SVO Venlo willen sponsoren. Hierdoor hebben wij een mooie sponsor, gevestigd met een kantoor aan Venlo, aan ons weten te binden voor 3 jaar. Ken jij zelf een bedrijf, of misschien wel het bedrijf waar jij voor werkt, die eventueel sponsor kan worden van de SVO Venlo? Neem dan contact op met iemand van sponsoring, dan kunnen we samen overleggen hoe we dit het beste aan kunnen pakken.