Doe jij al mee aan de SVO EK TOTO?

Het Europees Kampioenschap nadert spoedig en dus sluit de inschrijving voor onze enige echte SVO EK 2021 TOTO al bijna. Doe jij nog niet mee? Of wil je nog een keer meedoen om je winkansen te vergroten?  Dan is de onderstaande informatie voor jou van belang!

Traditiegetrouw heeft de vakkundige organisatie, bestaande uit Pieter-Jan Janssen, Theo Hoeben en Nico van den Beucken, een EK TOTO georganiseerd. Wil jij meedoen en prijzen winnen? Volg dan het onderstaande stappenplan:

 1. Open het deelnameformulier in PDF of Excel.
  Klik hier voor het invulformulier (EXCEL)
  Klik hier voor het invulformulier (PDF)
 2. Vul in dit bestand eenvoudig op digitale wijze jouw persoonlijke gegevens in en zet in de vakjes achter de wedstrijden de door jou voorspelde uitslagen.
 3. Sla het document op met de volgende naam: “SVO EURO 2020 TOTO FORMULIER – [voornaam en achternaam]“.
 4. Stuur het formulier in door dit te versturen naar  toto@svovenlo.nl.
 5. Eventueel kun je het document ook uitprinten, op papier invullen en ingescand retour sturen naar het bovenstaande mailadres of bij één van de organisatoren in de brievenbus afleveren.
 6. Betaal de deelnemerskosten (à € 5,- per ingevuld formulier) door het bedrag over te maken aan het bankrekeningnummer van de SVO onder vermelding van “EK TOTO 2020 [voornaam en achternaam]“.
 7. Als het formulier en de betaling zijn ontvangen, dan is deelname definitief.
 8. Meer weten? Download hier het reglement.

 

Deelnemen kan tot en met volgende week donderdag, 10 juni 2021. Wees er dus op tijd bij!
Veel succes!