Bitterballenquiz vragen insturen

Wat is de prijs van een portie bitterballen en een biertje, op een niet-trainingsavond? Welke kleur zit niet in de Limburgse vlag? Welk culinair erfgoed staat afgebeeld op een postzegel? Welk Limburgs liedje stond het hoogst in de top 2000?  

Zomaar wat vragen die de afgelopen edities voorbij kwamen in de bitterballenquiz. Ook voor het komende seizoen hebben wij weer vele nieuwe vragen bedacht, maar we hebben ook iets nieuws; 

Jij kunt nu je vragen insturen! 

Wij vinden het namelijk leuk om nog meer interactie te hebben tijdens de komende edities! En wat is dan leuker, om ook samen voor een stukje voorbereiding te zorgen?  

De rondes die we dit seizoen hebben zijn: Algemene kennis, SVO, sport, muziek, wetenschap en aardrijkskunde. Binnen deze categorieën heb jij de mogelijkheid om zelf een vraag (met daarbij antwoorden) in te sturen. Wij zullen de leukste vragen selecteren en ook toevoegen aan de quiz! 

In iedere ronde zullen we (maximaal) 2 ingestuurde vragen verwerken. Hiermee zorgen wij ervoor, dat er een variatie in de moeilijkheid van de vragen blijft bestaan. Maar het kan dus uiteraard voorkomen, dat je je eigen ingestuurde vraag voorbij ziet komen! Hopelijk weet je dan nog zelf het antwoord, zodat je die punten makkelijk hebt verdiend. 

Mocht je niet van quizzen houden, maar wel graag een bijdrage willen leveren, dan kun je uiteraard ook gewoon vragen en antwoorden insturen! Iedereen mag hier gebruik van maken. 

Klik hier voor het invulformulier