Virtuele Donderdag

Je zult het vast herkennen, op donderdagochtend denk je al: “Vanaovend gaon ik nao d’n Berg”. Helaas gaat dat op dit moment niet. Wegens het Covid-19 virus zijn helaas alle activiteiten afgelast.

Tot 20 mei blijven we zoveel mogelijk binnen en blijft ons clubhuis gesloten. Er worden echter tal van activiteiten opgestart om toch betrokken te blijven bij de vereniging. Een voorbeeld daarvan is de spelregelwedstrijd van afgelopen donderdag en de pubquiz van vrijdag 8 mei. Zo blijven we toch op de hoogte van elkaar’s wel en wee…

Het is weer virtuele donderdag! De digitale verenigingsavond… Huize Unicum, maar dan digitaal…

 • 20:00 uur; Trainen

  Vandaag beginnen we zoals normaal om 20:00 uur met de training. Er is weer een leuke training, die we al een aantal keren gedaan hebben op een normale donderdagavond. Het doel van deze training is om lekker in de buitenlucht bezig te zijn en te genieten van het ideale hardloopweer!

  De training gaat als volgt:

  • Doe een eigen warming-up van ongeveer 10 minuten.
  • We starten met de grote piramide. Je begint met een 1 minuut hardlopen op normaal tempo. Daarna neem je 1 minuut rust door de wandelen. Vervolgens ren je 2 minuten, neem je 1 minuut rust. Je rent 3 minuten, neemt 1 minuut rust, rent 4 minuten, 1 minuut rust. Je bereikt de top van de piramide door 5 minuten te rennen, daarna 1 minuut rust. We bouwen weer af: je rent 4 minuten, neemt 1 minuut rust. Daarna ren je 3 minuten, 1 minuut rust, 2 minuten rennen, 1 minuut rust, 1 minuut rennen en 1 minuut rust. Je hebt zojuist een (denkbeeldige) piramide beklommen.
  • Tot slot sluit je af met een eigen cooling-down van ongeveer 10 minuten

  Bron: de trainingen van Gary en Hay.

 • 21:30 uur; spelregeltraining!

  In de vorige weken was er de mogelijkheid om de vragen voor de Nico Slavenburg Bokaal te maken. Deze week hebben we weer een reguliere spelregeltraining. Hoeveel vragen maak jij goed? Succes!

  Welcome to your Virtuele donderdag 23 april

 • 22:00 uur; De 3e helft

  Hard werk geleverd tijdens de training, dus het is tijd om te ontspannen. Op de achtergrond een rustig muziekje, genietend van deze rustige avond. Gespreksonderwerp nummer 1 is natuurlijk Woningsdag van aanstaande maandag. Interessant om te weten hoe iedereen dat gaat invullen. We spreken ons volgende week!

 • 23:00 uur; Einde avond

  De avond zit er op. We zien graag hoe jij de virtuele donderdag beleeft hebt. Foto’s* en reacties kun je via het onderstaande contactformulier naar ons toesturen. Tot volgende week!

  Fout: Contact formulier niet gevonden.

  *Met het versturen van een foto geef je de SVO toestemming om de foto op te slaan en te publiceren.