Terugkijken: webinar ‘fluiten in coronatijd’

Toen we in augustus aan dit seizoen begonnen, was het idee dat rond deze periode de winterstop zou aanbreken. Even een paar weekjes geen voetbal. Dat het anders is gelopen, is voor ons allemaal wel duidelijk. Al veel langer dan we zouden willen, moeten we onze schitterende hobby missen.

Maar dat neemt niet weg dat we, waar dat kan, natuurlijk volop bezig blijven met onze hobby. Want als we straks weer aan de slag kunnen, willen we daar natuurlijk allemaal klaar voor zijn; zowel fysiek als mentaal.

Graag brengt de KNVB daarom het onderstaand webinar nog eens onder de aandacht. Daarin spreken groep D-scheidsrechter Pieter van Veelen, trainingscoördinator Hilco de Boer en veld- en zaalrapporteur Jan Kueter over hoe zij deze periode beleven. Ze komen met nuttige tips en informatie over bezig blijven in deze Coronatijd en ze geven een inkijkje in hun manier van werken. De presentatie is in handen van Keuken Kampioen-scheidsrechter Clay Ruperti.

Aan de hand van beelden neemt Hilco de (assistent-)scheidsrechters mee in de mogelijkheden die deze tijd op trainingsgebied wél biedt. Met de trainingsvormen en schema’s van Hilco kun je ervoor zorgen dat je klaar bent voor de start als straks weer betere tijden aanbreken.

Kijk de webinar terug via deze link.