SVO VENLO E.O. organiseert de EK 2021 TOTO!

Frankrijk, Italië, Engeland of toch een outsider als Denemarken, Zweden of wellicht zelfs Nederland…..

Denk jij te weten welke van de 24 geplaatste landen zich door de poulefase van het Europees Kampioenschap heen weet te worstelen? Denk jij te weten welke landen zich kwalificeren voor de knock-out ronde en wie er met de titel Europees Kampioen 2021 aan de haal gaat?
Dan is dit jouw moment!

Ook voor het Europees Kampioenschap heeft SVO Venlo E.O., zoals traditiegetrouw bij grote eindrondes in het heren en dames veldvoetbal, een toto opgezet waarin jij jouw voorspellingen voor het Europees Kampioenschap kunt delen. Onder de vakkundige leiding van de organisatie bestaande uit Theo Hoeben, Pieter-Jan Janssen en Nico van den Beucken is er ondanks de corona-crisis toch een EK TOTO uit de grond verrezen.

Wil jij meedoen en mooie prijzen winnen? Dat kan!
Onder dit bericht vind je SVO Venlo EK 2021 TOTO deelnameformulier.
In dit bestand vul jij jouw persoonlijke gegevens in en zet jij in de vakjes achter de wedstrijden de door jou voorspelde uitslag. Dit formulier kun digitaal invullen, opslaan en onder vermelding van je naam (“SVO euro 2020 Toto FORMULIER – Voornaam & Achternaam”) via de e-mail insturen naar toto@svovenlo.nl. Mocht dit nu niet lukken kan het formulier ook geprint worden, waarna deze ingevuld wordt je deze ingescand retour kunt sturen via de e-mail of bij een van de organisatoren in de brievenbus kunt deponeren.

Deelname aan de EK-toto bedraagt €5,- en in verband met de nog altijd heersende corona-crisis doen wij een beroep op jullie om het geld over te maken naar het bankrekeningnummer van de SVO onder vermelding van “EK TOTO 2021 + Voornaam & Achternaam”. Pas zodra het formulier en de betaling ontvangen is, is je deelname definitief. Zorg dus dat je zowel het formulier als de betaling ruimschoots voor de start van het EK op 11 juni 2021 geregeld hebt!

Heel veel succes en moge de beste voetbalkenner winnen!

Download hier het reglement

Klik hier voor het invulformulier (EXCEL)

Klik hier voor het invulformulier (PDF)