SVO maakt vodcast: De Vierde Man

In de afgelopen weken zijn de Commissie Verbetering Arbitrage en de Public Relations Commissie druk bezig geweest met het opzetten van een nieuwe rubriek, genaamd De Vierde Man. Deze nieuwe rubriek is een videopodcast (‘vodcast’), waarin een panel van vier SVO-leden met elkaar in discussie gaat over opmerkelijke situaties uit recente voetbalwedstrijden. Het panel bestaat uit drie vaste leden, te weten Steve Janssen, Ton Schnitzler en Gary van der Steur. Een vierde SVO-lid – de zogenaamde ‘vierde man’ – maakt het kwartet compleet. Het viertal gaat op zoek naar de juiste beslissing van de scheidsrechter in lastige wedstrijdsituaties. Ga jij met ze mee in discussie?

De eerste, extra lange aflevering van ‘De Vierde Man’ verschijnt aanstaande zondag 24 januari om 12:00 uur online op deze website: www.svovenlo.nl. In het vervolg zullen de afleveringen circa tien minuten duren. Vanwege auteursrechtenbescherming en privacyredenen is besloten om de afleveringen alleen toegankelijk te maken voor SVO-leden. Om de rubriek te kunnen bekijken, dien je daarom eerst een wachtwoord in te voeren. Het wachtwoord wordt met de leden gedeeld in een emailbericht. Heb je het wachtwoord niet ontvangen? Of ben je geen lid van de SVO en wil je toch graag onze vodcast bekijken? Stuur dan een mailtje naar steve.janssen@svovenlo.nl.

Het panel is voornemens om regelmatig nieuwe video’s te plaatsen waarin actuele spelregelsituaties de revue passeren. Houd de mediakanalen van onze vereniging daarom goed in de gaten!