HHS Uitsmijter

Het antwoord op de vraag is:

Oefenen HHS

Welkom bij de oefenquiz in aanloop naar Heel Holland Spelregelt! Deze 5 vragen kun je maken om te testen waar je staat met je spelregelkennis. Heb je je nog niet aangemeld voor Heel Holland Spelregelt, maar wil je wel meedoen? Ga dan naar deze pagina om je aan te melden! Veel succes met oefenen!

Virtuele donderdag 28 mei

Welcome to your Virtuele donderdag 28 mei

Spelregelquiz Ronde 9 2019-2020

Welcome to your Spelregelquiz Ronde 9 2019-2020

Naam

Vraag 2. Er wordt op het doel geschoten. Een supporter rent het veld op en probeert de bal te stoppen maar via zijn hand gaat de bal toch nog in het doel. Er wordt verder geen verdediger beïnvloedt door de inmenging van deze supporter. Wat moet de scheidsrechter beslissen?

Vraag 1. Een indirecte vrije schop wordt rechtstreeks op doel geschoten. Een verdediger (niet de doelverdediger), die op de doellijn staat, tikt de bal met de hand over het doel. Wat moet de scheidsrechter beslissen?

Vraag 3. Een medespeler van de strafschopnemer loopt te vroeg toe. Een andere medespeler, die niet te vroeg is toegelopen, ontvangt nu de bal die door de nemer tegen de doelpaal is geschoten en scoort. Wat moet de scheidsrechter beslissen?

Vraag 4. Een aanvaller passeert twee verdedigers en schiet hard op het doel. De bal komt op de paal en gaat vervolgens via de scheidsrechter - die in het strafschopgebied staat - het doel in. Wat moet de scheidsrechter beslissen?

Vraag 5. In welke van de volgende situaties dient het spel te worden hervat met een indirecte vrije schop?

Virtuele dinsdag 19 mei

Ben jij een échte spelregelkenner? Doe nu de quiz!

Virtuele donderdag 7 mei

Welcome to your Virtuele donderdag 7 mei

Virtuele donderdag 30 april

Succes met de spelregelvragen van deze week!

Virtuele donderdag 23 april

Welcome to your Virtuele donderdag 23 april

Spelregelquiz Ronde 7 en 8 2019-2020

Welcome to your Spelregelquiz Ronde 7 en 8 2019-2020

test

Welcome to your test