Nico Slavenburg 50 jaar lid

Op vrijdag 15 december 2023 is Nico Slavenburg bij het kerst kienen gehuldigd voor zijn vijftigjarig jubileum van de Scheidsrechtersvereniging Venlo e.o. Vlak voor de pauze werd hij verrast, toen hij en zijn vrouw Yvonne werden gevraagd om naar voren te komen. Hij kreeg uit handen van voorzitter Sander Huijs een dinerbon en Yvonne kreeg een mooie bos bloemen voor alle steun die zij Nico heeft gegeven in zijn carrière, die overigens nog steeds niet voorbij is!

 

Nico is in 1973 na zijn verhuizing naar Limburg lid geworden van de Scheidsrechtersvereniging Venlo e.o. Gedurende deze 50 jaar heeft hij ontzettend veel voor onze vereniging betekend. Zo is hij onder andere actief lid van maandagmorgenclub. Hij is actief geweest in de spelregels en hij heeft een bijzondere passie voor arbitrage. Hij is coach, begeleider, spotter en op twee dagen scheidsrechter voor de KNVB. Hij is kartrekker geweest van de commissie verbetering arbitrage, een commissie die zich bezighoudt met opleiding en behoud. Hij heeft in die hoedanigheid heel veel verenigingen bezocht voor spelregelpresentaties en spelregelquizjes opgezet. Menig vereniging ziet Nico graag komen.
De snertloop is elk jaar op 27 december, derde Kerstdag, vaste prik. Nico zorgt dan samen met Theo Hoeben voor een natje en droogje op ongeveer de helft van deze loop, zodat de wandelaars zich soepeler de 2e helft van deze leuke wandeling kunnen voortbewegen.

Nico is 50 jaar lid van onze vereniging, maar ook 55 jaar lid van de COVS, aangezien hij een aantal jaren lid is geweest bij de scheidsrechtersvereniging in Schiedam. Nico, hartstikke bedankt voor jouw inzet de afgelopen 50 jaar voor de SVO en we hopen nog lang van jouw inzet te mogen genieten.

Nico, gefeliciteerd met 50 jaar lidmaatschap van de scheidsrechtersvereniging in Venlo!