Gezellige nieuwjaarsinstuif!

Op de eerste donderdag van het nieuwe jaar staat bij ons traditioneel de nieuwjaarsinstuif op de planning. Donderdag 7 januari was ook nog een een hele bijzondere. Die dag werd de aftrap gegeven aan ons 90-jarig jubileumjaar.

Dit jubileumjaar zullen we vieren door iedere activiteit wat extra’s te doen. Deze avond stonden er tappas op het programma. Samen met Ger Heijligers hebben Pomme Cox, Cis Vermeer,  Marij Lankreijer, Carien Smets, Gary van der Steur en Liza Wilders gezorgd voor een aantal lekkere gerechten.

Logo1b

 

Nadat iedereen was begonnen met eten werd ons jubileumlogo gepresenteerd. Jullie hebben de afgelopen weken via onze website kunnen stemmen op het logo en de winnaar is logo 1 geworden! Dank iedereen die heeft gestemd!

Een ander traditioneel onderdeel van onze jubileumavond is de mystery guest! Nadat de afgelopen jaren onder andere Cristel Roulaux en Ger Koopmans “uit de doos” kwamen, was het dit jaar de beurt aan Cees Rullens. Het duurde even voordat hij werd geraden, maar uiteindelijk was het Marij Lankreijer die het goed had!

Hierna hebben we er nog een gezellige avond van gemaakt, waarbij iedereen nog genoot van de tapas en een biertje. Ons jubileumjaar is begonnen en er zullen nog veel mooie avonden volgen!

IMG_6491 2016-01-08 19.24.48 IMG_6493