Ger Heijligers wint eerste online pubquiz van het seizoen

Na de succesvolle editie van het vorige seizoen, vind er ook dit seizoen een online pubquiz plaats. Ger Heijligers mag zich hiervan de eerste winnaar noemen! Met een score van 430 punten had hij ook maar slechts 5 vragen fout gemaakt.

De top 5 werd verder gecompleteerd door Peter Kierkels en Theo Hoeben. Zij haalden een verdienstelijke 330 punten. Een score die ook absoluut keurig is te noemen en die in het verleden al eens goed was voor de 1e plaats. Op de gedeelte 4e plaats vinden we het duo Pieter-jan Janssen en Lidwien Hummelink terug, evenals Daphne Vermeulen. Zij behaalden 320 punten.

De avond begon met een ronde sport. Hierin wisten Ger en Peter meteen duidelijk te maken dat hij mee gingen doen voor een top 3 klassering. Zij hadden namelijk de meeste vragen goed. Tijdens de andere rondes voor de pauze, algemene kennis en wetenschap maakte Ger in totaal maar 1 fout.

Tijdens de rust stond hij dan ook op 1. Gevolgd door Peter Kierkels en het duo Pieter-jan Janssen en Lidwien Hummelink. Na de pauze stonden er nog 3 rondes op de planning; Muziek, aardrijkskunde en SVO.

Tijdens de muziekronde, deze keer weer met geluidsfragmenten, wisten Ger, Daphne en Peter slechts 1 fout te maken. Ook de aardrijkskunde werd goed gemaakt, hierin bleven Ger en Theo zelfs foutloos. De avond eindigde met een SVO ronde. Hierin was het niet onze voorzitter die alles goed had, maar waren Hay en Daphne foutloos.

Toen na afloop de uitslag bekend werd gemaakt, bleek Ger de eerste deelnemer van de finale te worden! Deze zal in juni 2021 plaatsvinden.

De volgende editie van deze online pubquiz zal plaatsvinden op 11 december. Je kunt je nog gewoon opgeven!

Ger scannen QR