Kledinglijn

De SVO kledinglijn bestaat uit 7 verschillende artikelen die in 3 verschillende pakketten besteld kunnen worden. De hoofdkleur van de bovenkleding is marineblauw, de hoofdkleur van de onderkleding is zwart.

Pakket 1 bestaat uit een trainingsjack (blauw), trainingsbroek (zwart), trainingsshirt (korte mouw, blauw), korte broek (zwart) en kousen (zwart).

Pakket 2 bestaat uit een trainingsshirt (korte mouw, blauw), korte broek (zwart) en kousen (zwart).

Pakket 3 bestaat uit een zip-sweatshirt (lange mouw, blauw) en polo (korte mouw, blauw).

Bestelproces

Als je geïnteresseerd bent om één of meerdere pakketten van de SVO kledinglijn aan te schaffen, nodigen we je van harte uit op één van onze pasavonden. op de volgende momenten in ons Huize Unicum:

  • Woensdag 23 juni van 19:00 uur tot 19:30 uur
  • Donderdag 24 juni van 20:00 uur tot 21:00 uur
  • Donderdag 1 juli van 19:30 uur tot 20:30 uur
  • Donderdag 8 juli van 20:00 uur tot 21:00 uur

Tijdens deze avonden is er de mogelijkheid om verschillende maten van de kleidinglijn te passen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de juiste maten gekozen worden als je gaat bestellen.

Kosten

Het bestuur van onze vereniging levert voor de pakketten een bijdrage in de kosten. Het bestuur is van mening dat ze op deze manier iets terug kunnen doen voor de leden, omdat er gedurende de coronaperiode weinig verenigingsactiviteiten zijn georganiseerd. Het geheel kan daardoor voor een hele mooie prijs aangeboden worden. Zo kan iedereen mooie en kwalitatief goede kleding aanschaffen voor een hele goede prijs. Pakket 1 kost €65, pakket 2 kost €27,50 en pakket 3 kost €40. Natuurlijk is het mogelijk om meerdere pakketten te bestellen. Op dit moment is het nog niet mogelijk om artikelen los te bestellen. Na de 1e uitlevering is het wel mogelijk om losse artikelen (na) te bestellen.

Het bestellen van de pakketten kan op 2 verschillende manieren. Tijdens de pasavonden zal er iemand aanwezig zijn om samen het bestelformulier in te vullen. Daarnaast is het mogelijk om via het bestelformulier onderaan de pagina te bestellen. Als je 2 dezelfde pakketten wilt bestellen, vragen we je om 2 verschillende formulieren in te vullen. Uiterste inleverdatum voor bestelformulieren is donderdag 8 juli. Ingevulde bestelformulieren mogen worden verzonden aan koen.lenssen@svovenlo.nl. Zo kunnen we alles in één keer bestellen.

Betalen

De betaling vindt plaats door het overmaken van het verschuldigde bedrag naar de rekening van de SVO. Dit rekeningnummer is te vinden op het bestelformulier. Mocht dit moeilijkheden opleveren, is het ook mogelijk om contant te betalen in het clubhuis. Graag bij bestelling direct betalen. Hebben we voor 11 juli geen geld ontvangen, wordt er geen bestelling voor je gedaan.

Download hier het Bestelformulier

Download hier de flyer