VIRTUELE DINSDAG

Je zult het vast herkennen: donderdag is het Hemelvaart, dus op dinsdagochtend denk je al: “Vanaovend gaon ik nao d’n Berg”. Helaas gaat dat op dit moment niet. Wegens de uitbraak van het COVID-19-virus zijn helaas alle activiteiten afgelast.

Althans voorlopig nog. De versoepeling van de maatregelen door de overheid hebben ertoe geleid dat de SVO haar trainingen weer hervat vanaf donderdag 4 juni aanstaande. Nog maar 2,5 week in je eentje bikkelen, voordat je weer aan de slag kan met je mede-SVO’ers. We zien je graag snel weer bij Huize Unicum, maar geniet voor nu nog maar even van deze allereerste – en hopelijk ook allerlaatste – Virtuele Dinsdag.

20:00 - TRAINEN

Hallo, hallo! Je bent er weer! Deze week dus een training op Virtuele Dinsdag. De training van deze week stimuleert het uithoudingsvermogen van je spieren en je vermogen om langdurige inspanningen vol te houden. We bouwen vandaag langzaam op en wisselen joggen en wandelen af. Dit gaan we doen:

  • Doe een eigen warming-up van ongeveer 10 minuten. Zorg ervoor dat je spieren goed warm zijn!
  • Jog 500 meter op je eigen tempo en wandel daarna 3 minuten.
  • Jog 1.000 meter op je eigen tempo en wandel daarna 3 minuten.
  • Jog 1.500 meter op je eigen tempo en wandel daarna 3 minuten.
  • Jog 2.000 meter op je eigen tempo en wandel daarna 3 minuten.
  • Heb je nog puf?
    Jog 2.500 meter op je eigen tempo en wandel daarna 3 minuten.
  • Zorg voor een goede cooling-down van zo’n 5 minuten.

Het is tijd voor een welverdiende douche!

21:30 - SPELREGELTRAINING

Ben jij een échte spelregelkenner? Doe nu de quiz!

22:00 - DE DERDE HELFT

Je hebt zojuist de allereerste Virtuele Dinsdag in de geschiedenis van de SVO afgerond. Een prestatie voor in de geschiedenisboeken! Heb je al plannen gemaakt voor Hemelvaart? Je hebt vanavond nog genoeg tijd om daarover na te denken. Neem een – welverdiend – hapje en drankje ter hand en geniet van je vrije avond.

23:00 - EINDE AVOND

Heb jij deelgenomen aan Virtuele Dinsdag? Graag zien we het bewijs in de vorm van een foto tegemoet! Stuur ‘m door via secretaris@svovenlo.nl.