Heel Holland spelregelt, een geslaagde avond!

Afgelopen vrijdag werd in Huize Unicum voor het eerst “Heel Holland spelregelt” georganiseerd, een initiatief opgezet door Yvo Bloemen, Sander Huijs en Nico Slavenburg om spelregels op een leuke en laagdrempelige manier onder de aandacht te brengen.
Door middel van vragen op een app, met ondersteunende beeldmateriaal op de TV, kon iedereen met zijn eigen smartphone deelnemen aan de quiz.
Circa 20 teams (verdeeld in duo’s en individuele deelname) werden om 19:30 verwelkomd door voorzitter Ger Heijligers. Rond 19:45 barstte de strijd, bestaande uit een zevental rondes los.

Na drie rondes ging een drietal teams met een onderling verschil van 5 punten aan de leiding. Onderin was het minstens net zo spannend, met ook hier drie teams die kort bij elkaar stonden.
Uiteindelijk wisten het duo bestaande uit Stan Verhaag en Jan Tielen de meeste vragen goed te beantwoorden. Dit leverde de heren twee kaartjes voor een wedstrijd van VVV naar keuze op. Thom Ruinard wist de minste punten te verzamelen en won hiermee de aanmoedigingsprijs, een trainingsshirt van MVV.
Ondanks wat problemen met het WiFi-signaal mag teruggekeken worden op een geslaagde avond die wellicht volgend jaar weer een vervolg zal krijgen.