Hay Bos wint 3e editie bitterballenquiz

Afgelopen vrijdag hadden we een spannende editie van ons bitterballenquiz! Lang leek het duo Pieter-Jan Janssen & Lidwien Hummelink voor de ‘hattrick’ te gaan. Het was echter Hay Bos, die door een foutloze SVO ronde, er met de winst vandoor ging!

Ook deze keer was er genoeg animo voor een leuke online quiz. De sfeer was goed en al snel werden de eerste vragen beantwoord.

De algemene ronde werd erg goed gemaakt, waardoor er een kopgroep ontstond met meerdere deelnemers die aan de leiding gingen. Vooral Pieter-Jan en Lidwien leken hier een voordeel van te hebben, aangezien zij in deze ronde de joker hadden ingezet.

Hierna volgenden de ronden amateurvoetbal en muziek waarna de rust aanbrak. Tijdens deze pauze werd de eerste tussenstand bekend: Pieter-Jan en Lidwien stonden op 1, gevolgd door 3 deelnemers op de 2e plek: Hay Bos, Iris Exterkate en Martijn Jassen en Thea Philipsen.

Na de pauze stonden er nog 3 ronden op de planning: De fotoronde, afgelaste evenementen de SVO ronde. Het bleef lang spannend wie er met de winst van door zou gaan, maar uiteindelijk bleek Hay Bos 20 punten meer te hebben, wat hem de overwinning bezorgde net boven Pieter-Jan en Lidwien. De 3e plaats van voor Gary van der Steur en Carien Smets, die vooral na de pauze aan een sterke serie bezig waren!

Ook deze keer was er door een deelnemer een doos bitterballen beschikbaar gesteld! Het was de winnaar van de vorige keer, Gary van der Steur, die deze beschikbaar stelde voor de nummer 8! Het was lang spannend wie deze ging winnen, maar het werd Peter Kierkels! Gary heeft aangegeven hem persoonlijk deze prijs te gaan overhandigen!