Bitterballenpubquiz

Op vrijdag 19 februari 2021 organiseren we weer de SVO Bitterballenpubquiz!

In het digitale Huize Unicum beginnen we om 20.00 uur en maken we er weer een avond vol gezelligheid en leuke vragen van.

De quiz is gratis vooral onze leden, alle leden van VC Unicum en hun gezinnen, familieleden, kinderen en kleinkinderen. Ook (niet)-leden van voetbalclubs en alle andere mensen zijn van harte uitgenodigd om mee te doen aan de quiz.

De quiz bestaat uit 6 ronden van 7 vragen. In categorieën als aardrijkskunde, wetenschap en SVO Venlo worden vragen gesteld. Wie wint de bitterbal-tastische prijs?

Opgave is verplicht via quiz@svovenlo.nl of via het onderstaande formulier. Je ontvangt op het e-mailadres waarmee je bent aangemeld de aanvullende informatie.

Om het nog gezelliger te maken, bieden we weer een aantal pakketjes aan. Als je een pakketje aanschaft, steun je ook de vereniging! Je kunt zelf je pakket samenstellen door een keuze te maken voor een drankje en een hapje. Vul jouw keus in op het formulier bij jouw aanmelding.

Winnaars

December 2020: Pieter-Jan Janssen & Lidwien Hummelink

Oktober 2020: Ger Heijligers

Juli 2020: Hay Bos

Juni 2020: Pieter-Jan Janssen & Lidwien Hummelink

Mei 2020: Pieter-Jan Janssen & Lidwien Hummelink

Vraag insturen

Weet jij een leuke vraag voor de pubquiz? Klik op onderstaande button en stuur je vraag in.