Aanstellingen leden SVO Venlo week 10

Cursus verenigingsscheidsrechter

Maandag 11 maart 2024 starten we met de eerste cursusavond van de opleiding tot verenigingsscheidsrechter. 

Doel van de cursus is om verenigingsscheidsrechters op te leiden tot gediplomeerd scheidsrechter. Tijdens de 4 avonden durende cursus leert een scheidsrechter de basis van het fluiten, leert hij/zij om te gaan met verschillende spelsituaties en komt hij/zij in contact met andere scheidsrechters, zodat er een kennisoverdracht ontstaat. Een KNVB-docent, vaak een (oud-)scheidsrechter die op hoog niveau gefloten heeft, neemt de cursisten mee in hun ontdekkingstocht om een betere scheidsrechter te worden. Als vereniging profiteer je hiervan, des te meer gediplomeerde scheidsrechters, des te hoger de kwaliteit van je arbitrage tijdens thuiswedstrijden en des te minder incidenten op de velden. Als gevolg van de landelijke afspraken in het Sportakkoord 2.0, kunnen we deze cursus gratis aanbieden aan scheidsrechters in de regio! Meer informatie over de cursus via deze link.
De cursus zal maandag om 19:00 uur in Huize Unicum (Leutherweg 188 in Venlo) starten. Overige cursusdata zijn maandag 8 april, maandag 27 mei en maandag 17 juni.
Als er binnen jullie vereniging nog mensen enthousiast zijn om deel te nemen aan deze cursus, laat het zo snel mogelijk weten!
Neem daarvoor contact op via voorzitter@svovenlo.nl

Aanstellingen leden SVO Venlo week 9

Aanstellingen leden SVO Venlo week 8

Aanstellingen leden SVO Venlo week 7

Aanstellingen leden SVO Venlo week 6

Aanstellingen leden SVO Venlo week 5

Aanstellingen leden SVO Venlo week 4

Aanstellingen leden SVO Venlo week 3

SVO Venlo feliciteert Wendy Gijsbers met het ontvangen van de FIFA badge

Wendy Gijsbers is een voetbalscheidsrechter uit Nederland die onlangs de FIFA-badge heeft ontvangen, een prestigieuze onderscheiding die slechts aan een selecte groep scheidsrechters wordt toegekend. Deze erkenning is een bekroning van haar harde werk, vastberadenheid en uitstekende prestaties gedurende haar carrière als scheidsrechter.

Ze begon haar scheidsrechtersloopbaan op jonge leeftijd en heeft sindsdien een indrukwekkend trackrecord opgebouwd. Ze heeft talloze wedstrijden op lokaal en nationaal niveau gefloten en heeft daarbij consistent blijk gegeven van haar expertise, kennis van de regels en vermogen om het spel eerlijk en consequent te leiden.

Haar benoeming tot FIFA-scheidsrechter is een grote stap voorwaarts in haar carrière. De FIFA-badge is een teken van erkenning en opent de deur naar internationale kansen en toonaangevende wedstrijden over de hele wereld. Het is een eer die haar vaardigheden als scheidsrechter onderstreept en haar de mogelijkheid biedt om haar passie voor voetbal op het hoogste niveau voort te zetten.

Wendy heeft ongetwijfeld hard moeten werken om deze mijlpaal te bereiken. Het proces van het behalen van de FIFA-badge omvat intensieve training, beoordelingen en evaluaties. Alleen scheidsrechters die aan de hoogste normen voldoen, zowel op technisch als ethisch gebied, krijgen de kans om deze erkenning te ontvangen.

Met haar FIFA-badge zal Wendy Gijsbers nu de gelegenheid hebben om haar vaardigheden te tonen tijdens internationale competities en toernooien. Ze zal de kans krijgen om te werken met andere top scheidsrechters van over de hele wereld en haar kennis te vergroten door middel van uitwisseling van ervaringen en training.

Dit is niet alleen een enorme prestatie voor haar, maar ook een belangrijke mijlpaal voor vrouwen in de voetbalarbitrage. Het is een voorbeeld van gendergelijkheid en bewijst dat er steeds meer ruimte is voor vrouwen om te excelleren in traditioneel door mannen gedomineerde sporten.

Met haar FIFA-badge op zak zal Wendy Gijsbers ongetwijfeld de komende jaren blijven groeien en indruk maken in de voetbalwereld. We kunnen niet wachten om te zien waar haar reis haar naartoe zal brengen en haar succes als scheidsrechter bewonderen.