steveJanssen

Lid stelt zich voor… Steve Janssen!

Mijn naam is Steve Janssen, ik ben 16 jaar en woon in Reuver.

Ik zit momenteel op 4vwo van College Den Hulster in Venlo en verwacht na de zomer in mijn vooreindexamenjaar te belanden.

Naast dat ik zelf voetbalde, was ik vanaf mijn 12e ook actief als clubscheidsrechter bij de plaatselijke voetbalvereniging. Wegens gebrek aan voetbaltalent heb ik ervoor gekozen om me volledig te richten op het fluiten, en te stoppen met zelf voetballen. Ook verzorg ik bij VV Reuver de aanstellingen voor de F- tot en met C-jeugd.

Toen ik eind vorig jaar mijn BOS-cursus haalde bij VVV’03 en (eindelijk) 16 werd, heb ik me meteen ingeschreven als KNVB-scheidsrechter. Vanaf begin 2015 fluit ik wedstrijden in de startgroep bij de jeugd. Vanaf volgend seizoen zal ik ook actief zijn op zondag bij de senioren. Deze fluit ik al bij mijn club Reuver.

Aangezien ik nog met mijn ouders en zusje woon en nog niet bevoegd ben om auto te rijden, heb ik helaas te maken met een beperkte kilometerafstand voor mijn wedstrijden. Ook kan ik daardoor weinig aanwezig zijn op trainingsavonden. Wel heb ik recent het Brammetje mogen ontvangen. Een fantastisch gebaar dat ik erg aanmoedig.

Als hoogtepunten zie ik momenteel vooral mijn eerste bondsaanstelling (SVC 2000 C1 – DESM C1) en de wedstrijd PSV O13 – Dortmund O13 tijdens het TOP D-toernooi bij GFC’33. Ook heb ik een aantal vriendschappelijke wedstrijden mogen leiden van jeugdteams van  VVV-Venlo.

Ik hoop jullie snel weer te zien tijdens clubavonden en doe graag mee aan de districtskampioenschappen en landelijke toernooien! Alvast veel succes en vooral plezier met de beslissingswedstrijden en in seizoen 2015-2016. Dat de sportiefste mogen winnen!